SPECIALIST AANBESTEDING

Hoe haalt u het beste rendement uit uw aanbestedingstrajecten? Dat gaat om meer dan de beste prijs. Rendement vertaalt zich ook in het nakomen van alle contractafspraken, uw kwaliteitsbeleving, een eerlijke deal voor alle betrokken partijen en vaak ook de maatschappelijke waarde die het traject creëert.

Nieuwe inzichten

Voor dat beste rendement is PSI uw partner. Wij adviseren over en begeleiden u bij aanbestedingen vanuit onze eigen unieke visie. Onze praktische specialisten, die om hun persoonlijke aanpak door onze opdrachtgevers worden gewaardeerd, begeleiden bij voorkeur complexe trajecten. Zij denken mee, vragen door en vormen uw kritische klankbord. Zij durven het aan om de grenzen op de zoeken, want alleen op de grens ontstaan vernieuwende concepten. Dat biedt u nieuwe inzichten en verrassende resultaten.

Meer dan een adviseur

Wij zijn meer dan een adviseur: wij zijn een schakel en verbinder tussen u als opdrachtgever en de markt als opdrachtnemer. Wij blijven betrokken bij het project zo lang u het wenst en kunnen eventueel ook uw contractmanagement overnemen. Waar nodig werken we samen met partners uit ons netwerk, zoals De Leeuw & Partners – aanbestedingsjuristen en materiedeskundigen. Kortom: wij brengen de juiste partijen bij elkaar om voor u de best passende oplossing te creëren.

Complexe aanbestedingen

Voor al onze doelgroepen worden aanbestedingstrajecten steeds complexer. De vele juridische aspecten, de grote groep concurrerende aanbieders, de uitdagingen op het gebied van kwaliteitsborging, de financiële druk: het speelt allemaal mee. Meer dan ooit is een zorgvuldig aanbestedingstraject dan ook van groot belang. Het begeleiden van en adviseren over deze complexe trajecten is precies het specialisme van PSI.

Meer weten?

Het beste rendement uit uw aanbestedingstrajecten? Onze adviseurs lichten graag in een persoonlijk gesprek toe hoe u dat met PSI bereikt. Mail of bel ons via 033 303 77 10.