Laurens Goudriaan nieuwe senior adviseur en directielid

Laurens Goudriaan nieuwe senior adviseur en directielid

Per 1 januari 2021 is Laurens Goudriaan toegetreden tot PSI. Afgelopen jaar heeft hij als extern adviseur meegedraaid in de organisatie. In die rol heeft hij al een bijdrage geleverd aan de doorontwikkeling van PSI. Hij is een ervaren organisatieadviseur met kennis in verschillende organisaties en branches. Vanuit die achtergrond heeft hij Edith ondersteund bij een aantal managementvraagstukken.

Edith: ‘De ontwikkeling van PSI verliep niet naar onze wens. Er was voor ieder van ons meer dan voldoende werk, maar toch kwamen we niet toe aan het zetten van de volgende stappen. Ook al omdat ik zelf onvoldoende tijd kon vrijmaken, door alle opdrachten waar ik zelf aan werk. Dan helpt een frisse blik, en een extra paar handen’.

Gedurende 2020 hebben Edith en Laurens intensief samengewerkt en elkaar goed leren kennen. Doordat Laurens ook met een aantal klantopdrachten meewerkte en andere collega’s coachte, kreeg hij een steeds beter beeld bij het team van PSI. En bij de mogelijkheden die de organisatie in zich heeft. Bij de lastige omstandigheden vanwege het coronavirus zag hij veerkracht in het team. En tegelijk raakte hij steeds meer betrokken. Toch was het een verrassing toen Edith hem vroeg om samen verder te gaan met PSI.

Laurens: ‘Ik werkte een aantal jaren als zelfstandige en ik doe veel mooie opdrachten. Ik was dus eigenlijk tevreden en niet op zoek naar iets anders. Maar door het werken voor PSI in het afgelopen jaar heb ik wel weer ervaren hoe ontzettend leuk het is om in een team te werken, en om samen met iemand als Edith aan de ontwikkeling van een club als deze te werken. Daarin kan ik veel van mijn ideeën en ambities kwijt. Terwijl ik zelf ook inspiratie en leerervaringen van de anderen terugkrijg. En: de mooie opdrachten blijf ik doen – in een team zijn er eigenlijk alleen maar meer mogelijkheden!’.

De eerste resultaten van de nieuwe teamsamenstelling zijn al merkbaar, in elk geval intern. Edith: ‘We hebben genoeg ideeën en plannen, en die gaan we de komende tijd uitvoeren. Die zullen ook voor onze opdrachtgevers en mogelijke nieuwe klanten zichtbaar worden, bijvoorbeeld op de website. Die gaan we in stappen aanpassen – we kunnen niet alles tegelijk en willen vooral ook onze dienstverlening en klantenportfolio ontwikkelen en uitbreiden.’