Marlou van Gestel senior office manager bij PSI

Marlou van Gestel senior office manager bij PSI

Vanaf 4 januari 2021 wordt ons team versterkt door een nieuwe medewerker. Onze nieuwe collega Marlou stelt zichzelf graag aan je voor!

Via deze weg vertel ik je in het kort wie ik ben. Ik ben Marlou van Gestel, 52 jaar, en woonachtig in Huizen met mijn man en twee zonen. Naast mijn gezin breng ik veel tijd door op de tennisbaan en ben bezig met mijn vrijwilligerswerk dat ik erg leuk maar ook belangrijk vind om te doen. Tijdens mijn loopbaan heb ik veelal leidinggevende en/of ondersteunende functies op het secretariële en organisatorische vlak vervuld. Bij PSI ben ik als Senior Office Manager werkzaam op het kantoor, gevestigd in Amersfoort. In deze brede rol zal ik mij gaan bezighouden met het offertetraject, de marketing, het agendabeheer, de personeelszaken, de financiële administratie en de facilitaire zaken binnen PSI. Deze functie als spreekwoordelijke spin in het web, is mij op het lijf geschreven daar ik al jaren in ondersteunende en afwisselende rollen heb gewerkt. Maar PSI als organisatie past ook helemaal bij mij. Waarom? PSI is een inkoopadviesbureau dat al 25 jaar werk verricht in de publieke sector en zich continu blijft ontwikkelen voor hun opdrachtgevers. Ze zijn onderscheidend en betekenisvol in hun dienstverlening en blijven zich verbreden in hun aanbod. De collega’s binnen PSI stralen die kennis, kwaliteit en ambitie iedere dag weer uit en die energie voel ik. Met z’n allen, waar ik nu onderdeel van mag zijn, zorgen we ervoor dat de klus geklaard wordt!