OPDRACHTGEVERS

Op het gebied van inkoop helpt PSI organisaties in de publieke sector vooruit. De projecten variëren binnen de diverse domeinen. En ook de opdrachtgevers lopen uiteen, bijvoorbeeld grote gemeentes, provincies en onderwijsinstellingen. Van klein tot groot. Bij veel gemeenten is PSI zelfs de vaste inkoopadviseur. Wij helpen onder andere bij het implementeren en borgen van een efficiënt inkoopproces en het behouden van kwaliteit van dienstverlening door middel van contractmanagement en contractbeheer.

PSI is actief in drie domeinen: fysiek, sociaal en ICT. Al meer dan 100 klanten kunnen bovenstaande beamen. Wilt u specifieke referenties of informatie over de projecten? Mail dan gerust naar info@psi-inkoop.nl of bel ons op het telefoonnummer 033 303 77 10.

Per domein treft u hieronder voorbeelden van projecten waarbij PSI betrokken is (geweest).

FYSIEK DOMEIN

In het fysieke domein ondersteunen wij bij inkoop- en aanbestedingstrajecten voor infrastructurele projecten en beheer en onderhoudscontracten voor de openbare ruimte

Voorbeeldprojecten …

SOCIAAL DOMEIN

In het sociale domein ondersteunen wij bij aanbestedingstrajecten in het kader van de decentralisatie van de zorg. Ook worden wij regelmatig gevraagd voor het opzetten van contractmanagement in het sociale domein zoals WMO hulpmiddelen, WMO ondersteuning, schulddienstverlening

Voorbeeldprojecten …

ICT

PSI helpt klanten niet alleen bij het aanbesteden van hardware of software, maar wordt ook gevraagd voor aanbestedingen voor ICT-toepassingen in het fysieke of sociale domein.

Voorbeeldprojecten …

ORGANISATIE INRICHTING

Wij helpen bij het organiseren van het inkoopproces en de inkoopstrategie, voeren aanbestedingen uit en/of fungeren als inkoopafdeling op afstand. In welke rol dan ook: onze focus ligt nooit alleen op procedures en besparingen, maar ook op het creëren van maatschappelijke waarde en kennisoverdracht.
Wij ondersteunen bij het opzetten of verbeteren van de inkooporganisatie, maar u kunt ook bij ons terecht voor het opstellen van het inkoopbeleid, categorieplannen of spendanalyses.

Voorbeeldprojecten …