SPECIFIEKE ONDERWERPEN

PSI adviseert op nog veel meer gebieden en onderwerpen dan op onze website vermeld staat. Hieronder volgt nog een greep uit onze dienstverlening gericht op meer de specifieke onderwerpen. Wilt u meer specifieke informatie over al onze diensten? Mail gerust info@psi-inkoop.nl of bel 038-3031622

INKOOPLOKET

Soms heb je hulp nodig. Ons inkooploket werkt als een strippenkaart en je kunt al je (juridische) vragen rondom inkopen en aanbesteden vragen. Wij reageren snel met een inhoudelijke reactie.

Lees meer >>

SOCIAAL DOMEIN

Met minder geld, meer inkopen binnen het sociaal domein. Dat is de uitdaging waar uw gemeente voor staat. Een helder inkoop- en uitvoeringsbeleid is daarbij onmisbaar. PSI helpt u bij het in kaart brengen van alle relevante vragen en eisen op het gebied inkoop in het sociaal domein.
Lees meer >>

SPENDANALYSE

U wilt inzicht in uw uitgavenpatroon, maar u weet niet hoe? Een spendanalyse geeft inzicht in uw uitgavenpatroon. Én u krijgt aanbevelingen waarmee u inkoop efficiënter kunt maken, besparingen kunt realiseren en verhoging van de kwaliteit mogelijk kunt maken.
Lees meer >>

ONDERWIJS INKOOPASSISTENT

Als praktische specialisten geven wij u de middelen in handen om elke inkoopuitdaging te verslaan. Wij bieden u de hulp die u nodig heeft op een zo laagdrempelige en flexibel mogelijke manier. Denk bijvoorbeeld aan een coach voor een dag of een inkoopcursus. Ook helpen wij  u om de inkoopfunctie binnen uw onderwijsinstelling te optimaliseren en verder te professionaliseren.
Lees meer >>

5 verhalen die elke aanbestedingsadviseur moet lezen
 

Dit moet je weten over aanbesteden
 

close-link