Uitnodiging digitale sessie “Wij werken samen”

Uitnodiging digitale sessie “Wij werken samen”

Beste genodigde,

Graag nodigen wij je uit voor de vijfde en laatste digitale sessie in de reeks ‘Wij werken Samen!’ Deze vindt plaats op donderdag 27 mei a.s. van 15.30 tot 17.00. In deze serie richten wij ons op de samenwerking tussen publieke opdrachtgevers en ingenieursbureaus. We brengen projectleiders en projectmedewerkers vanuit beide partijen bij elkaar met als doel om, vanuit het project, met elkaar ervaringen uit te wisselen en elkaar praktische handvatten mee te geven. Deze keer staat het project Samenwerkingsovereenkomst gebiedsontwikkelingen binnen Amsterdam-Oost centraal.

In ‘Wij werken samen!’ staan de projecten centraal. We volgen een vast programma met een projectpresentatie, een interactieve uitwerking en een plenaire afronding. We borduren voort op de geslaagde bijeenkomsten in het najaar van 2020 en maart 2021 waarin ervaringen zijn gedeeld en reflectief en verdiepend het gesprek met de deelnemers is gevoerd. Of zoals enkele deelnemers het verwoordden:

“Mooie lessons learned op gedrag en houding!” “Mooie manier van ervaringen delen” “Dank voor de interactieve presentatie” en “Dank voor het delen van mooie lessen”. Daar wil je toch ook zelf bij zijn? En dat kan gelukkig nog!

Aanmelden
Meld je nu aan voor de sessie van 27 mei a.s. via deze link en vraag je samenwerkingspartner uit één van je projecten mee. Meer informatie over het programma op 27 mei a.s. vind je in de uitnodiging. Stuur deze uitnodiging ook gerust door naar een collega of samenwerkingspartner als deze sessie ook voor hem of haar interessant kan zijn. Ook zij zijn van harte welkom om deel te nemen.

En noteer vast in je agenda: dinsdag 5 oktober 2021 – afsluitende fysieke bijeenkomst van de reeks ‘Wij werken samen!’

Bouw je met ons mee?

Wij zien uit naar jullie deelname!

Met vriendelijke groet,
Mede namens alle initiatiefnemers Tim van Dijck – Witteveen+Bos, Floris Eenink – Tauw, Martin Blikman – Arcadis, Jasper van den Heuvel – Antea Group, Ellen Smit – Koninklijke NLingenieurs en Martin van Grootveld en Frank Fieman – Rijkswaterstaat