vacature junior adviseur

Vacature junior adviseur

Wil jij uitgroeien tot adviseur aanbesteden en contracteren?

Je wilt je ontwikkelen tot adviseur aanbesteden en contracteren en je zoekt een baan die je uitdagingen biedt. Een omgeving waarin je je positief kritisch mag opstellen. Het liefst met lef. PSI zoekt een junior adviseur aanbesteden en contracteren met dit profiel voor zowel de vestiging Zwolle als Rotterdam.

Een praktische professional die onze projectleiders helpt bij:

  • Het opzetten van inkoop- en aanbestedingsprojecten. Je stelt aanbestedingsdocumenten op, overlegt samen met de projectleider met opdrachtgevers en bent verantwoordelijk voor de projectplanning.
  • inkoopprofessionaliseringstrajecten. Samen met de projectleider evalueer je, schrijf je onderzoeksrapporten en stel je projectplannen op.

Je signaleert kansen voor PSI om opdrachtgevers te helpen. Intern werk je actief mee aan de verdere ontwikkeling van PSI op inhoudelijke onderwerpen binnen je vakgebied.

Jij krijgt bij PSI:

Een uitdagende baan in een bedrijf met veel mogelijkheden, net als Lennard. Hij laat je in onderstaand filmpje zien hoe een werkdag van een adviseur bij PSI er uit ziet. Je krijgt bij ons alle ruimte om een opleiding te volgen die aansluit bij jouw voorkeur en je helpt om te groeien. Op vrijdagmiddag lunchen en borrelen we samen op kantoor. We betalen een marktconform salaris. Je reiskosten (woon-, werkverkeer en dienstreizen) vergoeden we en je bouwt een gedeeltelijk premievrij pensioen bij ons op.

Jij hebt:

  • een WO of minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • bij voorkeur een technische achtergrond; dit helpt bij de projecten die wij doen voor de bouw- en GWW-sector.

Over PSI

PSI is een middelgroot bureau. Medewerkers typeren PSI als gemoedelijk met een nuchtere werksfeer. Het bedrijf geeft je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. PSI heeft vestigingen in Zwolle en Rotterdam, maar medewerkers werken ook regelmatig op klantlocatie. Naast de begeleiding van (complexe) aanbestedingen, geeft PSI adviezen op het gebied van het inrichten en professionaliseren van de inkooporganisatie. Aan de hand van prestatie-indicatoren monitort de organisatie elk project, zowel intern als samen met de opdrachtgever.

Kennismaken?

Stuur ons dan een mail met je motivatie naar info@psi-inkoop.nl. Voeg hier een recent cv of de URL van je actuele Linkedin-profiel bij.

Heb je nog vragen? Neem contact op met Edith Weersink, directeur bij PSI. Edith is bereikbaar op 06-27093139 of via edith.weersink@psi-inkoop.nl.

5 verhalen die elke aanbestedingsadviseur moet lezen
 

Dit moet je weten over aanbesteden
 

close-link