Werken bij PSI

Werken Bij

We groeien als bedrijf, waarbij ruimte is voor ontwikkeling en diversiteit. We blijven ondanks onze groei een platte organisatie en kennen elkaar persoonlijk. We maken gebruik van elkaars sterke punten.

Herwin van Schot – adviseur PSI: ‘De gemoedelijke en nuchtere werksfeer, de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en de gedrevenheid waarmee er voor/met klanten wordt gewerkt om een mooi resultaat te bereiken. Daarom werk ik bij PSI!’

Rick van Wilgen – adviseur PSI: ‘De afwisseling tussen het bezoeken van klanten, de samenwerkingen met verschillende collega’s en het uitvoeren van creatieve werkzaamheden maakt het werken bij PSI afwisselend en uitdagend.’

Werken bij PSI is werken aan jezelf. Wil jij een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en uitdagende projecten? Werk jij graag in een hecht team van betrokken professionals met een no-nonsense mentaliteit? En zoek je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei? Kom dan eens kennismaken met PSI.

Werkomgeving

Op onze vestigingen in Zwolle en Rotterdam werken hoogopgeleide inkoopexperts. Iedereen heeft zijn eigen standplaats, maar het komt ook regelmatig voor dat je werkt op de andere vestiging of bij je klanten. Start je als inkoopadviseur bij PSI dan word je intern begeleid en opgeleid. Tijdens deze inwerkperiode ga je natuurlijk ook al aan de slag met projecten. PSI biedt je volop gelegenheid je te ontwikkelen via opleidingen en cursussen.

Nieuwsgierig naar de vacatures op dit moment?

5 verhalen die elke aanbestedingsadviseur moet lezen
 

Dit moet je weten over aanbesteden
 

close-link