WERKEN BIJ

We groeien als bedrijf, waarbij ruimte is voor ontwikkeling en diversiteit. We blijven ondanks onze groei een platte organisatie en kennen elkaar persoonlijk. We maken gebruik van elkaars sterke punten.

Tim van der Zande: “Het wisselende werk voor verschillende opdrachtgevers biedt veel uitdagingen en ‘kijkjes in de keuken’ bij de verschillende soorten organisatie waar PSI opdrachten voor vervult. Daarnaast is er ook ruimte om je eigen ei kwijt te kunnen binnen de verschillende aspecten van het inkoop werkveld en is er de ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional. Dit gecombineerd met de leuke collega’s maakt het werken bij PSI erg leuk, divers en interessant!”

Werken bij PSI is werken aan jezelf. Wil jij een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en uitdagende projecten? Werk jij graag in een hecht team van betrokken professionals met een no-nonsense mentaliteit? En zoek je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei? Kom dan eens kennismaken met PSI.

Werkomgeving

Op onze vestiging in Amersfoort,  werken hoogopgeleide inkoopexperts. Maar het komt ook regelmatig voor dat je werkt bij je klanten. Start je als inkoopadviseur bij PSI dan word je intern begeleid en opgeleid. Tijdens deze inwerkperiode ga je natuurlijk ook al aan de slag met projecten. PSI biedt je volop gelegenheid je te ontwikkelen via opleidingen en cursussen.

Nieuwsgierig naar de vacatures op dit moment?