Het inkoopadviesbureau voor de publieke sector

Wat kunnen we vandaag voor je betekenen?

Of neem direct contact op met:

Teruggebeld worden?

Naam

Veel organisaties zien inkopen en aanbesteden als een lastige bijzaak, waarin ze graag ondersteund worden met capaciteit en professioneel advies. Het kost tijd en veel organisaties hebben niet de expertise in huis. Daarom zoeken ze ondersteuning in capaciteit en professioneel advies.

 

Wij zien inkopen en aanbesteden als een belangrijk middel om strategische doelstellingen van een organisatie te realiseren. We werken dan ook graag met opdrachtgevers die de ambitie hebben om inkopen en aanbesteden vanuit dat gezichtspunt professioneel en effectief uit te voeren.

 

We werken op verschillende manieren met onze opdrachtgevers samen voor inkoop en aanbestedingen. Soms eenmalig in een inkooptraject, een andere keer langdurig met extra capaciteit. Maar het komt ook voor dat we ontwikkelingsgericht samenwerken. Bijvoorbeeld om inkopen en aanbesteden structureel binnen de organisatorische context te verbeteren.

Nieuwe inzichten

Onze praktische specialisten adviseren en begeleiden jou bij complexe aanbestedingstrajecten. Altijd persoonlijk. Altijd op maat. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Wij denken mee, vragen door en vormen uw kritische klankbord. Wij durven het aan om de grenzen op te zoeken, want alleen op de grens ontstaan vernieuwende concepten.

Contact over Inkopen en aanbesteden
aan het werk bij PSI Inkoopadviesbureau

Meer dan een adviseur

Wij zijn meer dan een adviseur. Wij zijn de verbinding tussen jou als opdrachtgever en de markt als opdrachtnemer.

  • Wij blijven betrokken bij het project zo lang wenselijk is. Zo kunnen we eventueel ook jouw contractmanagement overnemen.
  • Waar nodig werken we samen met partners uit ons netwerk zoals aanbestedingsjuristen en materiedeskundigen.

Complexe aanbestedingen

De vele juridische aspecten, de grote groep concurrerende aanbieders, de uitdagingen op het gebied van kwaliteitsborging, de financiële druk: aanbestedingen worden steeds complexer. Daarom is een zorgvuldig aanbestedingstraject meer dan ooit van groot belang. 

 

PSI is gespecialiseerd in complexe aanbestedingstrajecten. We adviseren en begeleiden u graag met inkoop en aanbestedingen. Wilt u weten hoe we werken? Lees dan verder bij werkwijze 

Meer over onze werkwijze
Video PSI Inkoopadviesbureau