Het inkoopadviesbureau voor de publieke sector

Wat kunnen we vandaag voor je betekenen?

Of neem direct contact op met:

Teruggebeld worden?

Naam

De opdrachtgevers van PSI

Veel verschillende organisaties zijn je voor geweest

PSI ondersteunt sinds 1995 diverse opdrachtgevers in het publieke domein bij hun organisatie-, contract- en aanbestedingsvraagstukken. Veel opdrachtgevers zijn zo tevreden dat we al lange tijd met ze mogen samenwerken. De wijze waarop we deze rol vervullen verschilt per opdrachtgever. Om een beeld te schetsen van onze opdrachtgevers beschrijven we hier een kleine greep organisaties uit de lijst.

Gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam is al vele jaren een van de trouwe klanten van PSI. Wij hebben de organisatie al op veel mooie projecten mogen bijstaan. Zo hebben wij de gemeente bijvoorbeeld geholpen met categorieplannen voor Sport & Bos, een Europese Aanbesteding inspecties openbare verlichting en verkeersregelinstallaties en de aanbesteding voor de Apollohal.

 

Meer lezen over de opdrachten die we voor Amsterdam hebben uitgevoerd?

Onze opdrachten
Amsterdam

SRO Amersfoort

Als gemeentelijk vastgoedbedrijf komt SRO vaak in aanraking met inkoop- en aanbestedingsvraagstukken. PSI ondersteunt hier zo wel met detachering als advies.

 

In het verleden hebben we verschillende aanbestedingen uitgevoerd voor SRO. Op dit moment ondersteunt onze adviseur met het inventariseren van de (vastgoed)contracten. Bij deze opdrachtgever komen inkoop en contractmanagement samen.

Amsterdam

ProRail

ProRail is een erg grote werkgever op het gebied van infrastructuur. Als hoofdverantwoordelijke voor het onderhoud en beheer van het Nederlandse spoorwegennet komt de organisatie voortdurend in aanraking met inkoop.

 

PSI ondersteunt ProRail in deze uitdaging. Zowel in de rol als tendermanager als contractmanager. Van het naleven van vergunningvereisten tot het vastleggen van buitendienststellingen, onze adviseurs dragen bij aan het functioneren van openbare vervoer van Nederland.

Nationale politie

De Nationale Politie is een van de grootste werkgevers van Nederland en een zeer dynamische organisatie. Om invulling te kunnen geven aan de vele en veranderende taken stelt de Politie hoge eisen aan de informatievoorziening.

 

PSI draagt bij aan het verbeteren van de informatievoorziening, en met name aan de structurele verbetering van de verbinding tussen het aanbod van Informatievoorziening en de behoeften van de operatie.

sirene politieauto

ParkeerService Amersfoort

ParkeerService ondersteunt als coöperatie van en voor gemeenten haar leden bij het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van parkeerbeleid. De organisatie voegt waarde toe door onder andere effectief en efficiënt in te kopen. Daarmee is het van groot belang dat beleid en uitvoering rondom inkoop op orde zijn. PSI helpt Coöperatie ParkeerService in de uitvoering van aanbestedingen en in het doorontwikkelen van de inkoopfunctie die als doel heeft de parkeerdienstverlening aan de leden optimaal te ondersteunen.