Het inkoopadviesbureau voor de publieke sector

Wat kunnen we vandaag voor je betekenen?

Of neem direct contact op met:

Teruggebeld worden?

Naam

Van jouw vraag tot onze oplossing

kantoor PSI Inkoopadviesbureau

Waar lopen veel van onze klanten tegenaan?

  • Het reguliere werk vraagt veel tijd en aandacht van leidinggevenden en professionals in de organisatie.
  • Om tot structurele verbeteringen te komen is veel afstemming nodig tussen domeinen, units, afdelingen etc. Dat kost tijd en energie.
  • Organisaties komen daardoor nauwelijks tot resultaten op strategisch niveau.

Wat is onze visie op dit vraagstuk?

Om organisatiedoelstellingen te behalen moet een organisatie vaak structureel veranderen. Alleen het reguliere werk goed uitvoeren is niet genoeg. Veranderingen zijn nodig bijvoorbeeld in de manier van werken, in de aansturing van mensen, of in de processen.

 

Vaak gaat het zelfs om veranderingen in meerdere van deze zaken tegelijk. En daarmee gaat het om complexe uitdagingen. Die je moet uitvoeren, terwijl de dagelijkse werkzaamheden gewoon doorgaan.

 

Zo kom je in een vicieuze cirkel: de dagelijkse operatie vraagt zoveel aandacht en andere middelen dat de organisatie niet aan structurele verbetering of vernieuwing toekomt.

 

Daardoor verloopt de operatie op termijn minder efficiënt en minder effectief. Vervolgens moet er meer aandacht en middelen naar herstel van fouten, oplossen van conflicten, misverstanden, en het bijsturen van zaken. Langzaam verdwijnen op die manier de strategische doelstellingen uit zicht.

presentatie bij PSI Inkoopadviesbureau

Onze oplossing

Bij PSI geloven we in een integrale aanpak. Wat bedoelen we daarmee? We koppelen de operationele praktijk op een heldere manier aan de strategisch gewenste structurele veranderingen.

 

Meestal komen wij in beeld als je een concreet vraagstuk hebt. Dat vraagstuk helpen we oplossen. Maar niet zomaar. We doen dat op zo’n manier, dat we tegelijk concreet aan structurele verandering werken. Heb je een operationeel vraagstuk? Dan kijken we ook naar de gewenste strategische ontwikkeling. Daarna bepalen we hoe we de operationele verbeteringen daar goed op kunnen laten aansluiten. En omgekeerd werkt het ook zo. Bij strategische vraagstukken kijken we altijd hoe de uitvoering van operationele processen daaraan kan bijdragen.

 

Wie gaat er voor jou aan de slag?

Onze mensen

Bij PSI staat er een team van ervaren professionals klaar om jou van dienst te zijn!

 

Meer weten over onze PSI’ers? Klik op de onderstaande button!

Ons team
aan het werk bij PSI Inkoopadviesbureau