Het inkoopadviesbureau voor de publieke sector

Wat kunnen we vandaag voor je betekenen?

Of neem direct contact op met:

Teruggebeld worden?

Naam

De identiteit van PSI

Het unieke karakter van onze organisatie

PSI is een kleine organisatie met een hecht team. We hebben veel aandacht voor elkaar en we werken intensief samen, met korte lijnen. Iedereen heeft veel vrijheid in het werk, en daarbij hoort een grote eigen verantwoordelijkheid. De uiteindelijke verantwoordelijkheid dragen we samen, want onze kracht zit in het team en het teamwerk.

PSI is een kleinschalige organisatie met een fijne informele sfeer. Deze combinatie maakt het voor een junior enorm leerzaam. Binnen de organisatie zijn er korte lijntjes waardoor er snelle afstemming plaatsvindt en je enorm veel kan leren van je collega’s.

Karlijn Verschuur
Junior Adviseur
Wie jou kunnen helpen

Maak kennis met onze mensen

Meer weten over de professionals die klaar staan om jou te helpen met je vraagstukken rondom inkoop en aanbesteding, contract- en informatiemanagement?

 

Klik op de onderstaande button!

Onze mensen
Wat wij hoog in het vaandel hebben

Betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling

We zijn betrokken professionals: we vinden ons werk en onze opdrachtgevers belangrijk, en we hechten aan resultaat en aan ontwikkeling. Dan gaat het om ontwikkeling bij onze klant en bij ons team. We besteden dan ook veel tijd en aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Alle medewerkers hebben een rol bij het opstellen en uitvoeren van ons jaarplan. En iedereen schrijft een persoonlijk jaarplan met ambities en concrete doelen, en we werken samen aan de uitvoering van het plan.

De volgende stap in je loopbaan

Werken bij PSI

Als adviesorganisatie zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

 

Voor de meest actuele informatie omtrent vacatures bezoek je onze ‘Werken bij’ pagina. Hier vind je alles wat je moet weten over hoe het is om te werken bij PSI en de verschillende openstaande vacatures.

Werken bij PSI

Meer dan alleen een baan

Het werk bij PSI is maatschappelijk relevant, uitdagend en afwisselend. PSI zelf is een plek waar je samen kan leren en waar je plezier kan hebben.

De persoonlijkheid, hulpvaardigheid, ambitie, leergierigheid, inzet, humor en het enthousiasme van mijn collega's bij PSI is heel bijzonder en dat resulteert in een hele fijne, prettige cultuur binnen PSI

Marlou van Gestel
Marlou van Gestel
Senior Office Manager PSI
Het begin van je loopbaan

Stagelopen en afstuderen bij PSI

We hechten veel waarde aan onze maatschappelijke rol in het aanbieden van stagefuncties aan HBO en WO studenten. Ben je op zoek naar een leerzame en unieke stage in het publieke domein? Dan ben je bij PSI aan het juiste adres!

 

Neem dan een kijkje op de pagina ‘Stage- en afstudeeropdracht’. Hier vind je alles wat je wil weten over een stage bij PSI!

Stage- en afstudeeropdracht
aan het werk bij PSI Inkoopadviesbureau