Het inkoopadviesbureau voor de publieke sector

Wat kunnen we vandaag voor je betekenen?

Of neem direct contact op met:

Teruggebeld worden?

Naam
19 maart 2022

Begeleiding aanbesteding flexibele schil Deltion

Voor het Deltion College in Zwolle heeft PSI B.V. de aanbesteding voor de flexibele schil begeleidt. Binnen deze opdracht hebben wij ons verder ontwikkeld in verschillende stukken wet- en regelgeving zoals de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) en zaken zoals het verplicht eigenrisicodragerschap. Dit in combinatie met de algehele krapte op de arbeidsmarkt maakt dat dit een mooi en leerzaam traject is waarin wij hopen een bijdrage te kunnen leveren aan de personele bezetting van het Deltion College.

 

De flexibele schil van Deltion omvat hier alles van onderwijzend tot ondersteunend personeel. Deze opdracht is opgedeeld in percelen, namelijk in payrolldienstverlening en in uitzenden en detacheren.

 

De doelstelling voor deze opdracht was het vernieuwen van de raamovereenkomst voor het onder contract brengen van de flexibele schil. PSI heeft haar doel bereikt, omdat de aanbesteding voor beide percelen wordt gegund aan partijen waar Deltion tevreden mee is.