Het inkoopadviesbureau voor de publieke sector

Wat kunnen we vandaag voor je betekenen?

Of neem direct contact op met:

Teruggebeld worden?

Naam
Nieuws
25 februari 2022

Ontmoet onze nieuwe stagiair: Tom van Sprundel!

Mijn naam is Tom van Sprundel, 23 oud en woon in Zevenbergen. Momenteel zit ik in de laatste fase van de opleiding Facility Managent aan de Hogeschool Rotterdam en mag ik gaan afstuderen. Middels de opleiding en minor Real Estate & Facility Management die ik afgerond heb, heb ik een interesse in duurzaamheid ontwikkeld. Met de gedachte gang dat ik een onderzoek wilde schrijven rondom duurzaamheid kwam ik al snel in contact met PSI B.V. Na een aantal positieve gesprekken was het voor mij duidelijk, ik wilde mijn afstudeer onderzoek voor en in samenwerking doen met PSI B.V.

 

Het onderzoek zal gaan over het inspelen op de trend circulair inkopen. Door het inspelen op de trend circulair inkopen kan PSI B.V in samenwerking met zijn opdrachtgevers gerichte stappen maken op het gebied van duurzaamheid. Als resultaat hoop ik een rapport te presenteren waar meerwaarde uit gehaald kan worden door zowel PSI B.V, als door opdrachtgevers.

 

Bent u iemand, of kent u iemand uit uw netwerk die bij kan dragen aan mijn onderzoek dan kom ik graag met u in contact. Ik ben te bereiken via het e-mail adres Tom.van.sprundel@psi-inkoop.nl.

 

Graag wil ik PSI B.V bedanken voor de kans die ze mij bieden en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.