Het inkoopadviesbureau voor de publieke sector

Wat kunnen we vandaag voor je betekenen?

Of neem direct contact op met:

Teruggebeld worden?

Naam
Nieuws
13 oktober 2022

PSI verhuist

We hebben iets leuks te melden: we zijn verhuisd! Alles gebeurt in het midden van het land, horen we vaak. En dus? En dus hebben we gekozen voor een nieuw kantoor. Nog steeds in Amersfoort, maar dan aan de overkant van de straat om precies te zijn. Waarom zou je ergens anders naartoe gaan als er goed talent uit die omgeving komt en als het kantoor zo centraal in ons land ligt?

 

Na een periode van veel leuke projecten en mooie klanten, waren we toe aan de volgende stap. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. Onze klanten worden diverser en de projecten uitdagender. Daar hoort een inspirerende omgeving bij. Met meer ruimte, heerlijke werkplekken en een bak aan zonlicht kunnen we nog beter aan de slag om mooie resultaten voor onze klanten te behalen.

 

Ons nieuwe adres is Bergstraat 9, 3811 NE in Amersoort.

 

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor om te komen werken of bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen binnen PSI en onze opdrachten? De koffiemachine is mee verhuisd en een parkeerplaats hebben we al voor je gereserveerd. Welkom!